Αποτελέσματα
Ιωάννης Καπόλος
Καθηγητής Χημείας και Βιοχημείας Γεωργικών Προϊόντων στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
Επίκουρος Καθηγητής Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Μαρίνα Παπαδέλλη
Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με γνωστικό αντικείμενο τη Μικροβιολογία Προϊόντων και Παραπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων
Ιωακείμ Σπηλιόπουλος
Καθηγητής Οργανικής Χημείας και Συνθετικών Μακρομορίων του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Καλλιόπη Δαλακλείδη
Μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Δημήτρης Παυλίδης
Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Μαριάνθη Καφεντζή
Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Μαρία Γκόβαρη
Μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας των Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Αναστάσιος Σακελαρρίδης
Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Ιωάννης Σταθάς
Μαρία Γκερέκου
Υποψήφια διδάκτορας στο Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και Υγιεινής Τροφίμων και Ποτών, του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αλεξάνδρα Σλάβκο
Υποψήφια διδάκτορας του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Αναστάσιος Τσούγγος
Δήμητρα Τσολιάκου
Υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Ναταλία-Τερέζα Τσούγγου
Μυρτώ Μαραγκού
Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. Χημείας στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2022 -2023
Αναστασία Λαμπροπούλου