Ιωάννης Σταθάς

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ιωάννης Σταθάς

Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ο Ιωάννης Σταθάς είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το θέμα της διδακτορικής του διατριβής είναι «η μελέτη των ζυμών σε γλεύκη που παράγονται από σταφύλια του Νομού Μεσσηνίας και η επίδρασή τους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παραγόμενων οίνων». Αποφοίτησε από το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας (2016). Το έτος 2017 έγινε δεκτός στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων» και ειδίκευση στη «Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων» του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπου και αποφοίτησε. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Τέλος κατά τις προπτυχιακές σπουδές του απονεμήθηκε τιμητική υποτροφία για την επίδοσή του από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.