Αναστάσιος Τσούγγος

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αναστάσιος Τσούγγος

Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ο Αναστάσιος Τσούγγος είναι διδακτορικός φοιτητής στο τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με αντικείμενο τη μελέτη του μικροβιακού συστήματος της ΠΟΠ επιτραπέζιας ελιάς Καλαμάτας. Αποφοίτησε από το Τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2020). Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στα εργαστήρια Φυσιολογίας Φυτών και Φυτοπαθολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκπόνηση της πτυχιακής του μελέτης έγινε στο τμήμα Φυτοπαθολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Βιολογική αντιμετώπιση του φυτοπαθογόνου βακτηρίου Pseudomonas syringae pv. tomato με τη χρήση φυτοπροστατευτικών μικροοργανισμών». Τέλος, έχει συμμετάσχει με poster παρουσιάσεις σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά συνέδρια.