Ημερίδα 16 Ιουνίου 2023

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

06-28-2023

poster_16062023.png

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:30-20:30 πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εθνικού ερευνητικού προγράμματος «Ανάπτυξη Επιστημονικής Υποδομής Μελέτης, Διατήρησης & Εκμετάλλευσης Mικροβιακών Κοινοτήτων Παραδοσιακών Τροφίμων Ζύμωσης & Οίνων Περιφέρειας Πελοποννήσου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5047289 του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Στη Διαδικτυακή Ημερίδα παρουσιάστηκαν τα καινοτόμα εργαλεία που αναπτύχθηκαν και τα αποτελέσματα που προέκυψαν στο πλαίσιο του έργου αυτού με στόχο  τη δημιουργία μιας state of the art επιστημονικής υποδομής για τη μελέτη και εκμετάλλευση της βιοποικιλότητας των μικροβιακών κοινοτήτων των παραδοσιακών τροφίμων ζύμωσης και των οίνων της περιφέρειας Πελοποννήσου.