06-28-2023
Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00-13:30 πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εθνικού ερευνητικού προγράμματος «Ανάπτυξη Επιστημονικής Υποδομής Μελέτης, Διατήρησης & Εκμετάλλευσης Μικροβιακών Κοινοτήτων Παραδοσιακών Τροφίμων Ζύμωσης & Οίνων Περιφέρειας Πελοποννήσου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5047289 του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».
Στη Διαδικτυακή Ημερίδα παρουσιάστηκαν οι στόχοι του εν λόγω έργου και αναλύθηκαν τα καινοτόμα εργαλεία που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο αυτού με στόχο τη δημιουργία μιας state of the art επιστημονικής υποδομής για τη μελέτη και εκμετάλλευση της βιοποικιλότητας των μικροβιακών κοινοτήτων των παραδοσιακών τροφίμων ζύμωσης και των οίνων της περιφέρειας Πελοποννήσου.